Primeri pre i posle nanošenja

Kako radi?

Revolumen Hair vlakna se, nakon što ih pospete po željenim delovima, čvrsto vezuju za vašu postojeću dlaku zahvaljujući obrnutoj naelektrisanosti od ljudske kose i tako čine da ona izgleda bujnije. Ljudska kosa je pozitivno naelektrisana, a biljka od koje su napravljena Revolumen Hair vlakna negativno, te tako dolazi do privlačenja. Veliki broj sličnih proizvoda na tržištu koristi ovčju vunu kao glavni sastojak, jer je se ponaša slično kao ljudska kosa. Međutim, upravo zbog tih sličnosti izostaju pozitivni rezultati: i vuna i ljudska kosa nose pozitivne električne naboje. Dve pozitivno naelektrisane jedinice se, naravno, međusobno odbijaju. To rezultira nemogućnošću zadržavanja ovakvih vlakana u kosi.

Kako radi Revolumen Hair

Proređena kosa

Kako radi Revolumen Hair

Proređena kosa sa Revolumen Hair

TOP 5

razloga za kupovinu REVOLUMEN HAIR

  • Neverovatna prekrivna moć proređenih delova kose
  • Postojanost čak i usled znojenja i vremenskih neprilika
  • Apsolutno prirodan izgled
  • Prirodni sastojci
  • Ne izaziva iritacije i alergije


Revolumen Hair vlakna su izuzetno postojana i traju do prvog sledećeg pranja kose. Odolevaju, vetru, slaboj kiši, laganom češljanju. Nema rizika da će spadati po odeći i posteljini i na istima ostvljati tragove. Revolumen Hair vlakna vam omogućuju da se bez ikakvog ustezanja bavite fizičkim aktivnostima, jer nema bojazni da će znoj skinuti Revolumen Hair vlakna sa delova na koje ste ih naneli.
Poruči online ili telefonom:

Kako prepoznati originalni proizvod?

Ekskluzivno pakovanje Revolumen Hair-a sa zlatnim printom je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji svojom čvrstinom i tamnom bojom štiti bočicu sa sadržajem. Ima ne samo spoljašnji, već i unutrašnji print, kao i providnu foliju sa žigom Revolumen Hair-a na samom vrhu pakovanja.

Bočica luksuznog izgleda ima poklopac u boji srebra ispod kog se nalazi rupičasti otvor prekriven zaštitnom folijom. Rupice na vrhu znatno olakšavaju i ubrzavaju proces nanošenja. Jednom skinuta zaštitna folija se ne može ponovo uspešno zalepiti, pa ćete tako biti sigurni da niko pre vas nije otvarao vaše pakovanje Revolumen Hair-a.
Poruči online ili telefonom:
Garancija kvaliteta
Kako prepoznati originalni proizvod?