Revolumen Hair

Prirodna vlakna za proređenu kosu! Efikasno rešenje koje za samo nekoliko sekundi čini da proređena kosa izgleda gušće i jače. Uspešno sakriva delove na kojima se kosa proredila, a da to izgleda prirodno. Pogodan i za muškarce i za žene svih starosnih dobi.

Revolumen Hair slajd 1
Revolumen Hair premium quality

Bez neželjenih dejstava

Ne postoje nikakve negativne posledice koje Revolumen Hair ostavlja na postojeću kosu i kožu glave. S obzirom na prirodan sastav, apsolutno je bezbedan za upotrebu bezobzira na pol i godine.

Revolumen Hair slajd 1
Revolumen Hair premium quality

Izuzetna postojanost

Revolumen Hair vlakna ne spadaju tokom nepovoljnih vremenskih uslova niti ostaju na odeći i posteljini. Odolevaju čak i češljanju.

Revolumen Hair slajd 1
Revolumen Hair premium quality

Pakovanje

Revolumen Hair dolazi u pakovanju od 25 gr koje obezbeđuje preko 70 korišćenja. Ambalaža je napravljena tako da vam olakša i ubrza proces nanošenja. Bočica luksuznog izgleda na svom vrhu ispod poklopca boje srebra krije rupičasti otvor prekriven zaštitnom folijom. Rupice na vrhu omogućuju da pospete samo onu količinu koja je neophodna da biste prekrili proređene delove kose. To vas sprečava da bespotrebno  stavite preveliku količinu koja bi dala neprirodan izgled, sprečava prosipanje vlakana po odeći i prostoriji u kojoj se nalazite, a takođe sprečava i da sadržinu bočice potrošite pre nego što je to predviđeno. Tako istovremeno štedite i vreme i novac, a kosa vam uvek izgleda baš onako kako želite.

Raspoloživo u nekoliko nijansi

Poruči onlineili telefonom: 064 646 88 32
Revolumen Hair pakovanje

BLOG