Revolumen Hair

Prirodna vlakna za proređenu kosu! Efikasno rešenje koje za samo nekoliko sekundi čini da proređena kosa izgleda gušće i jače. Uspešno sakriva delove na kojima se kosa proredila, a da to izgleda prirodno. Pogodan i za muškarce i za žene svih starosnih dobi.

Revolumen Hair slajd 1
Revolumen Hair premium quality

Bez neželjenih dejstava

Ne postoje nikakve negativne posledice koje Revolumen Hair ostavlja na postojeću kosu i kožu glave. S obzirom na prirodan sastav, apsolutno je bezbedan za upotrebu bezobzira na pol i godine.

Revolumen Hair slajd 1
Revolumen Hair premium quality

Izuzetna postojanost

Revolumen Hair vlakna ne spadaju tokom nepovoljnih vremenskih uslova niti ostaju na odeći i posteljini. Odolevaju čak i češljanju.

Revolumen Hair slajd 1
Revolumen Hair premium quality

Primeri pre i posle nanošenja

Ilija pre
Ilija posle
I

Ilija

17.07.2024.
Mislio sam da je ovo još jedan u nizu proizvoda koji uzaludno obećava da će izrasti nova gusta i bujna kosa. Međutim, s obzirom da još nisam pronašao proizvod koji zaista i daje takve rezultate (a verujte da nema šta nisam probao), ovo mi se dopalo kao nešto što je realno i gde se rezultati vide odmah. Sada redovno kupujem Revolumen hair i uvek sam zadovoljan kako mi kosa izgleda.
Marija pre
Marija posle
M

Marija

17.07.2024.
Kosa mi je dosta opala nakon trudnoće i sada imam jako tanku kosu kojoj ništa što je obećavalo nov rast i jačanje nije pomoglo. Bila sam očajna i nezadovoljna izgledom dok nisam naišla na Revolumen Hair. Zahvaljujući njemu moja kosa izgleda gušće, zdravije, ja izgledam neuporedivo bolje i pritom sam povratila samopouzdanje koje sam izgubila.

Od cega se pravi revolumen hair

Glavni satojak Revolumen Hair-a jeste specijalna vrsta pamuka koja raste u Maroku - Gossipium Herbaceum, odnosno Levant pamuk. To je jedini biljni izvor koji oponaša vlakna u ljudskoj kosi. 
Levant pamuk je negativno naelektrisana biljka. Pošto je ljudska kosa pozitivno naelektrisana, negativan naboj vlakana ih privlači i zbog toga se spajaju s prirodnom kosom formirajući deblju i puniju dlaku. Ostatak Revolumen Hair-a čine prirodni minerali čije boje odgovaraju boji vaše kose. 
Revolumen hair - vlakna
Od cega se pravi Revolumen hair100% prirodno
Pamucna vlakna

Ne oštećuje kožu glave, nema sporednih efekata, FDA testirana.

Revolumen Hair je prirodan proizvod koji ne sadrži sintetičke boje, filere i konzervans. S obzirom na to da je prirodan, ne izaziva bilo kakve alergijske reakcije. Zbog toga je pogodan za korišćenje čak i kada je u pitanju vrlo osetljiva koža glave. Ne sadrži sastojke koji potiču od životinja niti se testira na životinjama.
Poruči online ili telefonom: 064 646 88 32

Sertifikati

Sertifikat 0
DEKRA GMPC sertifikat je dokaz kvaliteta i sigurnosti i potvrda da su stručnjaci Dekre proverili proizvod do najmanje sitnice. On je znak da u proizvod možete imati stopostotno poverenje.
Sertifikat 1
ISO 22716:2007 standard je vezan za proizvodnju i konrolu kozmetičkih proizvoda. Dizajniran je da pomogne organizacijama da osiguraju potrebe kupaca i njihovo zadovoljstvo proizvodom.
Sertifikat 2
MSDS sertifikat potvrđuje da postoje informacije o sastavu proizvoda, o rizicima korišćenja, mere predostrožnosti koje treba preduzeti u slučaju neželjenih posledica.
Sertifikat 3
Halal sertifikat dokazuje da je proizvod u skladu sa islamskim propisima kako bi proizvod muslimanima bio prihvatljiv za korišćenje.
Sertifikat 4
Bureau Veritas sertifikat potvrđuje da je sistem menadžmenta ocenjen i utvrđeno je da je u skladu sa zahtevima standarda ISO:9000.
Sertifikat 5
SASO sertifikat je obavezni dokument na carini Saudijske Arabije. To je sertifikat o izvoznoj usklađenosti koji dokazuje da proizvod zadovoljava potrebne specifikacije.
Sertifikat 6
SFDA sertifikat potvrđuje sigurnost i kvaliet hrane, delotvornost lekova, medicinskih i kozmetičkih proizvoda u skladu s njihovom predviđenom svrhom.
Sertifikat 7
SGS sertifikat potvrđuje da je proizvod kontrolisan, verifikovan, ispitan i sertifikovan. Priznat kao globalni reper za kvalitet i integritet. 

Kako prepoznati originalni proizvod?

Ekskluzivno pakovanje Revolumen Hair-a sa zlatnim printom je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji svojom čvrstinom i tamnom bojom štiti bočicu sa sadržajem. Ima ne samo spoljašnji, već i unutrašnji print, kao i providnu foliju sa žigom Revolumen Hair-a na samom vrhu pakovanja.

Bočica luksuznog izgleda ima poklopac u boji srebra ispod kog se nalazi rupičasti otvor prekriven zaštitnom folijom. Rupice na vrhu znatno olakšavaju i ubrzavaju proces nanošenja. Jednom skinuta zaštitna folija se ne može ponovo uspešno zalepiti, pa ćete tako biti sigurni da niko pre vas nije otvarao vaše pakovanje Revolumen Hair-a.
Poruči online ili telefonom: 064 646 88 32
Garancija kvaliteta
Kako prepoznati originalni proizvod?