Primeri pre i posle nanošenja

Sertifikati

Sertifikat 0
DEKRA GMPC sertifikat je dokaz kvaliteta i sigurnosti i potvrda da su stručnjaci Dekre proverili proizvod do najmanje sitnice. On je znak da u proizvod možete imati stopostotno poverenje.
Sertifikat 1
ISO 22716:2007 standard je vezan za proizvodnju i konrolu kozmetičkih proizvoda. Dizajniran je da pomogne organizacijama da osiguraju potrebe kupaca i njihovo zadovoljstvo proizvodom.
Sertifikat 2
MSDS sertifikat potvrđuje da postoje informacije o sastavu proizvoda, o rizicima korišćenja, mere predostrožnosti koje treba preduzeti u slučaju neželjenih posledica.
Sertifikat 3
Halal sertifikat dokazuje da je proizvod u skladu sa islamskim propisima kako bi proizvod muslimanima bio prihvatljiv za korišćenje.
Sertifikat 4
Bureau Veritas sertifikat potvrđuje da je sistem menadžmenta ocenjen i utvrđeno je da je u skladu sa zahtevima standarda ISO:9000.
Sertifikat 5
SASO sertifikat je obavezni dokument na carini Saudijske Arabije. To je sertifikat o izvoznoj usklađenosti koji dokazuje da proizvod zadovoljava potrebne specifikacije.
Sertifikat 6
SFDA sertifikat potvrđuje sigurnost i kvaliet hrane, delotvornost lekova, medicinskih i kozmetičkih proizvoda u skladu s njihovom predviđenom svrhom.
Sertifikat 7
SGS sertifikat potvrđuje da je proizvod kontrolisan, verifikovan, ispitan i sertifikovan. Priznat kao globalni reper za kvalitet i integritet. 

Način primene

Korak 1

Pospite Revolumen Hair po proređenim delovima kose

Držite bočicu pod uglom od 45 stepeni iznad glave i pospite sadržaj po proređenim delovima sve dok ih u potpunosti ne prekrijete i dok ne budete zadovoljni volumenom.
Način primene 1

Korak 2

Utrljajte u kosu Revolumen Hair

Rukama nežno utrljajte nanetu količinu Revolumen Hair vlakana u svoju kosu. Na taj način ćete ih ravnomerno rasporediti i učiniti da vaša kosa izgleda potpuno prirodno.
Način primene 2

To je sve!

Samo 2 jednostavna koraka do kose koja izgleda bujno

Kako prepoznati originalni proizvod?

Ekskluzivno pakovanje Revolumen Hair-a sa zlatnim printom je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji svojom čvrstinom i tamnom bojom štiti bočicu sa sadržajem. Ima ne samo spoljašnji, već i unutrašnji print, kao i providnu foliju sa žigom Revolumen Hair-a na samom vrhu pakovanja.

Bočica luksuznog izgleda ima poklopac u boji srebra ispod kog se nalazi rupičasti otvor prekriven zaštitnom folijom. Rupice na vrhu znatno olakšavaju i ubrzavaju proces nanošenja. Jednom skinuta zaštitna folija se ne može ponovo uspešno zalepiti, pa ćete tako biti sigurni da niko pre vas nije otvarao vaše pakovanje Revolumen Hair-a.
Poruči online ili telefonom:
Garancija kvaliteta
Kako prepoznati originalni proizvod?